Deprecated: elementor/widgets/widgets_registered is verouderd sinds versie 3.5.0. Gebruik in plaats daarvan elementor/widgets/register. in /www/wp-includes/functions.php on line 5700 S-sens sparsessie - S-Sens

S-sens sparsessie

S-sens sparsessie: waarom niet? 

Soms heb je iemand nodig om even je hart te luchten, een spiegel voor te houden, een andere visie te geven. Je wilt een lastige beslissing  nemen of een keuze maken die je zwaar vindt. 

Je belt een vriend(in) die een mening heeft, je partner vindt er wat van en je schoonmoeder mengt zich er ook nog even in ;-). Allemaal lief bedoeld, maar soms zit je niet op dat advies te wachten of zie je door de bomen het bos niet meer. Je weet niet meer wat je nou moet doen en wie je moet geloven.

Jij bent niet hen, jij bent jij. Jij wilt gezien worden in wie jij bent en je eigen beslissingen maken op basis van jouw gevoel en kern. Wat zij ook adviseren, dat hoeft voor jou niet altijd juist te zijn.

Zij staan zo dichtbij je dat het niet meer objectief is, de emoties tellen te zwaar, het eigenbelang van mensen telt mee, hun mening is misschien belangrijker dan wat jij nu écht wilt. Je loopt vast, je bent meer met hen bezig dan met jezelf en je weet het even niet meer.

Dan kun je bij mij terecht.

Wat gaan we doen?

In een S-sens sparsessie bepaal jij het onderwerp én de toon. Ja, ook de toon. 

Gewoon even je ei kwijt? 

Wil je even spuien?

Wil je een spiegel? 

Heb je andere kijk nodig op dingen maar kom je er zelf niet uit? 

Blijf je maar rondjes draaien? 

Blijf je maar piekeren? 

Wil je een beslissing maken maar lukt het je niet alleen? 

 

Wat levert het op? 

Inzicht

Je hart kunnen luchten

Even sparren

Even relativeren

Een spiegel

Stoppen met piekeren

Emoties de vrije loop kunnen laten

Opruimen

Een beslissing 

 

 

Hoe pas je het toe? 

Je gaat naar huis met waar je voor gekomen was:

Even je hart luchten, emoties kwijt kunnen of gewoon even kletsen. Wellicht ga je naar huis met andere inzichten, een beslissing of een keuze wat je anders wilt gaan doen. 

Afhankelijk van jouw wens, onderwerp en wat je doel is. 

Het is aan jou. Ik sta klaar om te luisteren, te spiegelen, te relativeren, aan je te schudden of misschien wel je tot de orde te roepen. Wie weet… 

 

 

Duur: 1 tot 2 uur, zolang jij nodig hebt. 

Investering: € 65,00 per uur (er wordt gerekend per 15 minuten)