Deprecated: elementor/widgets/widgets_registered is verouderd sinds versie 3.5.0. Gebruik in plaats daarvan elementor/widgets/register. in /www/wp-includes/functions.php on line 5700 Slow Sports - S-Sens

Slow Sports

Lekker in je vel zitten, jezelf zijn, goed voor jezelf zorgen. Door te ontspannen, te bewegen, naar buiten te gaan geef je jezelf ruimte om voor jezelf te zorgen. Even uit je hoofd en in je lijf. Daarom geef ik naast het coachen ook Slow Sports lessen. Buiten in de natuur, op jouw niveau en waar jij op dat moment behoefte aan hebt. 

Hoe vaak ben jij al begonnen met sporten? 

Abonnement bij de sportschool, 3 keer geweest en dan helaas weer afgehaakt? 

Je wilt wel, maar het lukt je gewoon niet om vol te houden. 

Het is te zwaar, teveel,

geen tijd, geen energie…

Je voelt je niet prettig tussen al die ‘fitte lijven’. 

Zelf sporten wil ook niet echt lukken. De motivatie ontbreekt om dit structureel te doen. 

 

Maar wat dan…? Je wilt wel in beweging

gaan komen, toch? 

 

Je weet dat het goed voor je is!

Je moet alleen iets hebben dat je vol kunt houden! 

Wat niet te zwaar is, maar wel voldoening geeft! 

En als je even geen zin hebt, dan maar wat rustiger aan, dat is oke! 

Je gaat wel, omdat het leuk is, ontspannen is en het energie geeft! 

Bij Slow Sports Waddinxveen-Boskoop staat plezier voorop. Je moet al zoveel… je wilt niet óók nog “moeten” sporten. En omdat je bij Slow Sports niets moet, kun je juist ontspanning halen uit het sporten! Op jouw manier, dicht bij je eigen mogelijkheden en even een moment voor jezelf. 

Slow Sports staat voor: het moet “te doen” zijn. Niet té moeilijk en niet té zwaar dat je hijgend en uitgeput thuis komt. Wanneer de drempel niet te hoog is geweest, is de stap om de volgende keer te komen vele malen makkelijker, want je bent voldaan en ontspannen. Dus wel de uitdaging die je zoekt, maar binnen de grenzen van jouw kunnen. Een veelzijdige training, waarin gewerkt wordt aan de opbouw van je conditie, je spierkracht en je lenigheid. 

Bij Slow Sports wil je als deelnemer “gezien” voelen door de trainer; er is aandacht voor jouw persoonlijke mogelijkheden en grenzen. Er is aandacht voor jou als mens. De groepen zijn daarom niet te groot (maximaal 12 deelnemers). De natuur en de buitenlucht maken het plaatje compleet.

Slow Sports biedt een combinatie van diverse beweegvormen. Er wordt gewandeld (deelnemers die dat willen, kunnen ook stukjes hardlopen) en onderweg zijn er oefeningen voor kracht, balans en coördinatie. Die oefeningen komen uit diverse takken van sport, zoals yoga, krachttraining, pilates en looptraining. 

Voorop staat: Je beweegt op je eigen niveau! En, je beweegt! 

Kun je meer…?

Bij veel sportclubs gaat het zo: Een trainer biedt een pittige oefening aan. De trainer ziet dat jij de oefening niet (goed) kunt uitvoeren en biedt je een makkelijker alternatief aan. Goed bedoeld! Maar toch… Hoe voelt het voor jou als deelnemer als je te horen krijgt: “Kun je dat niet? Doe dan maar…”

Bij Slow Sports doen we dat anders. We bieden eerst een optie aan die voor alle deelnemers goed uitvoerbaar is. Een aantal deelnemers kan een zwaardere optie aan. De Slow Sports trainer biedt die zwaardere variant aan met de woorden: “Kun je meer? Doe dan…”

Voel je het verschil?

De enige eis die we stellen is dat je minimaal 2 á 3 km kunt wandelen op jouw eigen tempo. Niet achter elkaar, want in de tussentijd worden de oefeningen gedaan. 

Voor meer informatie kijk op Slow sports nederland  

 

Lestijden

zaterdag 
09.30 – 10.30 uur
 
 woensdag 
20:00 – 21:00 uur
 
 
 

Locatie

Gouwebos, lindenlaantje (ingang vanaf noordeinde)
 
 
adviezen kleding en spullen

We gaan de paden af, dus goede sportschoenen of lichte wandelschoenen die vies mogen worden.

In de winter laagjes waarbij je wat uit kunt doen als je het warm krijgt.

Makkelijke kleding waar je in kunt bewegen. 

We maken regelmatig gebruik van fitness elastieken. Deze zijn bij de proefles te leen bij mij. 

Een flesje water. 

 

Slow Sports heeft zijn eigen sportkledinglijn die bij mij te bestellen is. 

Verder wordt je door de groep hartelijk ontvangen en meegenomen. Plezier staat voorop! 

 

Tarieven 
 
 
Proefles gratis
Strippenkaart 10 lessen 75,00 
(half jaar geldig) 
 
 
Extra half uur na de les: 
Informatie voeding- en leefstijl
1 strip per keer  
 
 

AANMELDEN PROEFLES

 
Vul de velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.  
 

LET OP; IK HOOR HELAAS DAT AANMELDINGEN IN DE SPAM TERECHT KOMEN OF HELEMAAL NIET ONTVANGEN WORDEN IN DE MAIL. IK BEN BEZIG UIT TE ZOEKEN WAT ER MIS GAAT. MOCHT JE GEEN REACTIE KRIJGEN, SCHROOM NIET OM MIJ EEN WHATSAPP TE STUREN; 06-21326865. MOCHT JE HET SOWIESO FIJNER VINDEN, KUN JE JE ALTIJD VIA DIE WEG AANMELDEN.